JKNCR himpun Naib Canselor dan Rektor Universiti Awam - UMP, PNC (2017)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi tuan rumah Mesyuarat Jawatankuasa Naib Canselor dan Rektor (JKNC) Universiti Awam (UA) yang menghimpunkan 20 orang Naib Canselor dan Rektor UA yang berlangsung selama dua hari bertempat di UPM baru-baru ini.