Warga Keselamatan menang Pertandingan Kawad Bomba - Norhidayah, Mohamad (2017)
Bahagian Keselamatan Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraih tempat pertama bagi kategori perseorangan dan naib johan bagi kategori berkumpulan dalam Pertandingan Kawad Bomba sempena Konvensyen Keselamatan Universiti (KKU 2017) bertempat di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) baru-baru ini.