Seminar Falak kongsi ilmu fenomena alam - Norhidayah, Mohamad (2017)
Seramai 180 orang yang menyertai Seminar Falak Syarie peringkat UMP 2017 anjuran Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN) bertempat di Dewan Kuliah Utama, Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK), UMP Pekan baru-baru ini.