Promosi gaya hidup sihat - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan 1st International UMP Eco Ride 2017, Ahad ini, bagi mempromosikan kempen gaya hidup sihat dalam kalangan masyarakat di negara ini, sekali gus mempromosikan Tahun Melawat Pahang (TMP) 2017.