Mahasiswa UMP timba pengalaman dalam penyediaan minyak wangi berasaskan herba - Masni, Mohamad Nor (2017)
Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) program Ijazah Sarjana Muda Sains Gunaan (Kepujian) Teknologi Bahan berpelung menyertai lawatan ke Syarikat Tropical Bioessence Sdn.Bhd di kilang induk yang terletak di Masjid Tanah, Melaka baru-baru ini. Lawatan diketuai pensyarah FSTI, Dr. Saifful Kamaluddin Muzakir yang turut disertai pensyarah kursus Surface Science & Colloid, Dr. Farah Hanani Zulkifli dan pensyarah kursus Rheology, Dr. Ahmad Salihin Samsudin. Hadir menyambut kunjungan, pengasas produk Sutra dan pemilik syarikat Tropical Bioessence Sdn. Bhd, Mohd Khairil Said dan Pengurus Pemasaran, Noor Izra Jamaludin.