Pelajar cemerlang terima anugerah - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
PEKAN - Program Latihan Akademi empower ECER dengan kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebahagian program pembangunan modal insan yang bersifat inklusif dan holislik dilaksanakan Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) di negeri ini.