UMP hargai sumbangan media - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
Melalui publisiti dan liputan meluas diberikan oleh pengamal media Pahang, masyarakat awam kini mengenali Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan lebih dekat.