UMP bakal anjur UMP Eco Ride mempromosikan gaya hidup sihat - UMP, PNC (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal menganjurkan 1st International UMP Eco Ride 2017 bagi mempromosikan kempen Gaya Hidup Sihat dalam kalangan masyarakat di negara ini sekaligus mempromosikan Tahun Melawat Pahang 2017 pada acara yang bakal berlangsung pada 30 April nanti.