Lebih 500 dijangka sertai pertandingan basikal di UMP - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Pekan: Lebih 500 peserta dijangka menyertai 1st International UMP Eco Ride 2017 di kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan pada 30 April ini.