Pusat Sukan anjur Kejohanan Golf Jemputan UMP 2017 - Norhidayah, Mohamad (2017)
Penganjuran Kejohanan Golf Jemputan UMP 2017 buat julung kalinya oleh Pusat Sukan & Kebudayaan (PSK) Universiti Malaysia Pahang UMP mendapat sambutan lebih 32 penyertaan melibatkan penyertaan Universiti Awam dan Badan Kerajaan sekitar Pantai Timur termasuklah penyertaan daripada Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA), Unversiti Teknologi MARA (UiTM) Jengka dan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) Kuantan.