Sukarelawan Mampan berbakti di Felda - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
JERANTUT 18 April - Seramai 80 sukarelawan Majlis Mahasiswa Anak Pahang (Mampan) mengadakan program khidmat bakti di Felda Kota Gelanggi Dua dan Empat, dekat sini baru-baru ini.