Terenang makin dilupakan - Norhafizan, Zulkifli (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
Jika ditanya generasi muda, pasti ramai tidak dapat meneka apakah itu Terenang. Ramai yang tidak tahu, sehinggakan ada yang menyangka Terenang adalah nama sebuah tempat.