Program OSH In School ke arah sekolah selamat - Ahmad Harris, Abd Hamid (2017)
Dalam usaha memupuk budaya keselamatan dan kesihatan pekerjaan (KKP), Pejabat Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (OSHMO) Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan program kerjasama OSH in School dengan Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Tun Abdul Razak (Instar), Pekan.