Kerjasama UMP, PKPP ceriakan anak yatim - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 13 April - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Perbadanan Kemajuan Pertanian Negeri Pahang (PKPP) menganjurkan program Sentuhan Kasih dalam usaha memberi galakan serta motivasi kepada seramai 167 anak yatim di sekitar Pekan dan Rompin dekat sini.