Pusat Sukan UMP tawar program rekreasi berkonsepkan ABC - Nor Juhaida, Basri (2017)
Dalam usaha membangunkan individu ke arah kecemerlangan diri, kerjaya dan organisasi dengan menyeimbangkan jati diri, mental, kerohanian dan kecergasan fizikal menggunakan alam sebagai medium pembelajaran, Unit Rekreasi Pusat Sukan & Kebudayaan (PSK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menawarkan program “Adventure Based Challenge (ABC) – Team Building” kepada warga universiti ini.