Warga FKKSA giat amal gaya hidup sihat - Noryusmayati, Zaharee (2017)
Warga Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli (FKKSA) dengan kerjasama kelab kebajikan FKKSA menyertai program “The Biggest Loser” yang menawarkan hadiah kepada peserta yang dapat mengurangkan peratus berat badan tertinggi dalam tempoh enam bulan sebagai usaha menyokong inisiatif Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam menjayakan Kempen Gaya Hidup Sihat.