UniSZA juara Kejohanan Sepak Takraw Terbuka UMP - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Kuantan: Pasukan Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) A muncul juara bagi kategori institusi pengajian tinggi (IPT), Kejohanan Sepak Takraw Terbuka Universiti Malaysia Pahang (UMP) 2017, yang berlangsung selama tiga hari bertempat di Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang, di sini, baru-baru ini.