Program Statistics Is Awesome bantu pelajar UMP - Adam, Samsudin (2017)
Dalam usaha meningkatkan penguasaan subjek statistik dalam kalangan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) mendorong Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI) mengambil inisiatif mengadakan program Statistics Is Awesome bagi membantu pelajar Sarjana Muda.