Projek prihatin mahasiswa UMP bersama gelandangan KL - Mohd Ferdaus, Musa (2017)
Seramai 34 orang mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjayakan program “Projek Prihatin: Sehari Bersama Gelandangan” yang dianjurkan bersama Perwakilan Mahasiswa Kolej Kediaman 2 (PEKA 2), Perwakilan Mahasiswa Kolej Kediaman 1(PEKA 1) dan Kelab Pembimbing Rakan Siswa (PERSIS).