Terima Biasiswa Konfusian bagi Program Mobiliti Bahasa Mandarin Musim Panas - Yong, Ying Mei (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Tiga orang pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dianugerahkan Biasiswa Konfusian bagi mengikuti Program Mobiliti Bahasa Mandarin Musim Panas 2016 di Tianjin Universiti, China selama satu bulan bermula 14 Julai hingga 15 Ogos 2016 yang lalu.