Ketua Pegawai Eksekutif TNB dilantik jayakan CEO@Faculty Programme - Juliana, Ali (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Pada 8 Ogos 2016 yang lalu, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan Ketua Pegawai Eksekutif Tenaga Nasional Berhad (TNB), Datuk Seri Ir. Azman Mohd bersama delegasi TNB ke kampus universiti susulan pelantikan beliau sebagai CEO@ Faculty Programme oleh Kementerian Pendidikan Tinggi pada 15 Mac 2016 lalu.