Kejohanan Boling UMP-Media meriah - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 8 April - Seramai 150 pengamal media di negeri ini hadir memeriahkan Kejohanan Boling anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama UMP Advanced Education di Mega Lane, Berjaya Megamall di sini malam tadi.