'Saya tak pernah terlibat urusan tender' - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Setiap tender yang melibatkan peruntukan kerajaan negeri diuruskan dan dipengerusikan oleh Jawatankuasa Tender di bawah Pejabat Kewangan Negeri dan pemilihannya juga melalui mesyuarat kerajaan negeri.