GASTEP ' Raja Libas' - Asrol, Awang (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Sebanyak 30 pasukan menyertai kejohanan sepak takraw Terbuka Universiti Malaysia Pahang 2017 anjuran Pusat Sukan dan Kebudayaan UMP di Kompleks Sukan UMP, Kampus Gambang, di sini, baru-baru ini.