ABMS hasil kejayaan kolaborasi YP, UMP - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Sistem Pengurusan Anti Rasuah (ABMS) yang dibangunkan sebagai salah satu usaha menghalang risiko jenayah rasuah berleluasa dikalangan masyarakat merupakan hasil kejayaan kolaborasi antara Yayasan Pahang (YP) dan Universiti Malaysia Pahang (UMP).