Program Jom Lepak@Masjid dekatkan UMP, komuniti - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
PUSAT Islam dan Pembangunan Insan (Pimpin), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Program JomLepak@ Masjid sebagai salah satu siri jelajah komuniti dan revolusi dalam penjenamaan program khidmat komuniti UMP.