UMP, YP anjur persidangan tadbir urus korporat - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Yayasan Pahang (YP) akan menganjurkan persidangan bertemakan tadbir urus korporat melalui inovasi dan kelestarian di Dewan Besar, Kompleks Yayasan Pahang, Tanjung Lumpur di sini pada 3 hingga 4 April ini.