Wanita UMP amal gaya hidup sihat - Mimi Rabita, Abdul Wahit (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Kira-kira 800 peserta terdiri daripada wanita warga kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengambil bahagian dalam acara larian sejauh lima kilometer sempena Sambutan Hari Wanita Sedunia peringkat UMP, di sini, baru-baru ini.