Jurutera pamer bakat seni - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PELAJAR Universiti Malaysia Pahang (UMP) menunjukkan bakat seni dalam persembahan tarian dan nyanyian sempena program Santai Seni anjuran Pusat Sukan dan Kebudayaan UMP yang berlangsung di Teluk Cempedak Kuantan, Pahang baru -baru ini.