Berkat keazaman, usaha gigih - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Dua pelajar di bawah program Empower ECER Mahkota melakar sejarah tersendiri apabila memperoleh keputusan cemerlang dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2016 yang diumumkan kelmarin.