UMP rai 165 ahli keluarga asnaf terima sumbangan dan bantuan Aidil Fitri - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Seramai 165 orang dalam kalangan keluarga asnaf sekitar Kuantan dan Pekan dirai dalam Majlis Berbuka Puasa anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Persatuan Wanita UMP (Matahari) dan UMP Advanced Education (UAE) pada 19 Jun 2016 yang lalu bertempat di Restoran Mc Donald’s Indera Mahkota, Kuantan.