Didikan awal minda si cilik - UMP, LIB (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Pendedahan terhadap kemahiran komunikasi menggunakan bahasa Inggerts di kalangan ·pengasuh Taman Asuhan Kanak-Kanak (TASKA) dengan kan~-kanak dianggap penting untuk pembentuk minda di awal usia Sebagai