Program Advokasi llmuan - Ahmad Zaki, Jilan (Utusan Melayu (M) Brhad, 2017)
PRESIDEN dan Ketua Pegawai Eksekutif Majlis Profesor Negara (MPN), Prof. Datuk Dr. Raduan Che Ros (depan, tengah) bersama ahli panel dan para pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang menghadiri Program Advokasi llmuwan MPN bersama Utusan Malaysia dan Radio Televisyen Malaysia (RTM) serta UMP di Dewan Astaka UMP, Gambang, Kuantan, semalam. Yang turut kelihatan Penolong Ketua Pengarang Kumpulan Utusan, Datuk Hassan Mohd. Noor (depan, tiga dari kiri).