Kadar kebolehpasaran graduan UMP meningkat - Abdul Razak, Raaff (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Kadar kebolehpasaran graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) meningkat kepada 95 peratus, melebihi sasaran 80 peratus yang ditetapkan Kementerian Pendidikan Tinggi. (KPT)