Empower ECER Mahkota ubah sikap pelajar Orang Asli - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Program Empower ECER Mahkota berjaya mentransformasikan minda pelajar Orang Asli dan mengubah sikap mereka untuk lebih fokus terhadap pelajaran bagi meraih kejayaan cemerlang.