UMP, PCHEBUST tawar program dwiijazah - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Pekan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai perjanjian dengan Polytechnic College of Hebei University of Science & Technotogy (PCHEBUST), China bagi menawarkan program dwiijazah.