Sukarelawan UMP kongsi kepakaran di Kampung Tammalang - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Satun: Memasyarakatkan teknologi menjadi antara agenda dalam program khidmat masyarakat yang dijalankan 35 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP), 'Global Student Outreach (GSO) @ Thailand.2017', di sini, baru-baru ini.