Eksplorasi fotografi Shutterbuster serlah kreativiti - Noor Afiza, Mohd Asmi (2016)
Kumpulan Seni Fotografi Shutterbuster dari Sekretariat Kebudayaan & Kesenian Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Eksplorasi Fotografi melibatkan penyertaan seramai 37 orang mahasiswa universiti. Program berjaya melahirkan mahasiswa yang bukan sahaja mahir dalam bidang akademik malah turut mempunyai kepelbagaian kemahiran seabagi persiapan menghadapi dunia luar yang lebih mencabar.