UMP bantu keluarga ibu tunggal bersama lima anak - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Ketibaan bulan Ramadan kali ini memberi sinar buat keluarga ibu tunggal, Lizawati Mustafa, 34 yang tinggal bersama lima orang anaknya apabila mendapat sumbangan keperluan kelengkapan rumah dan keperluan asas daripada pihak Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerusi program Pra Asnaf baru-baru ini.