Ziarah Prihatin Ramadhan UMP bantu insan lain kurang berkemampuan - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2016)
Persatuan Alumni Universiti Malaysia Pahang (Alumni UMP) dengan kerjasama NGO I-Bantu IKRAM Pahang, Hidayah Centre Pahang ,Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni UMP (JHEPA UMP) dan Kolej Kediaman 4 UMP telah menganjurkan Program Ziarah Prihatin Ramadhan 2016 baru-baru ini.