Komitmen sosial UMP dan PKPP ceriakan anak yatim - UMP, PNC (2017)
Program Sentuhan Kasih anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Perbadanan Kemajuan Pertanian Negeri Pahang (PKPP) baru-baru ini memberi peluang seramai 167 anak-anak yatim mengikuti program dengan dibimbing oleh mahasiswa UMP dari Kelab Pembimbing Rakan Siswa (PERSIS). Mereka diberikan sesi latihan dalam kumpulan, permainan minda, lawatan ke maklmal dan sekitar kampus seterusnya dibawa berkunjung ke Safari Park Bukit Gambang Resort City Kuantan.