Boling UMP bersama media erat hubungan baik - Norhidayah, Mohamad (2017)
Seramai 150 orang hadir dalam program boling bersama Media anjuran Universiti Malaysia Pahang dengan kerjasama Kelab Media Pahang dan UMP Advanced Education yang berlangsung di Mega Lane Kuantan baru-baru ini. Hadir memeriahkan program Naib Canselor UMP, Prof. Dato Dr Daing Nasir Ibrahim, Presiden Kelab Media Pahang, Dato Nik Naizi Hussin, Ketua Pegawai Eksekutif UMP Advanced, Mohamad Rozi Hassan. Hadir sama Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Dato Dr Yuserrie Zainuddin dan Pendaftar UMP, Abd. Hamid Majid.