Pelajar UMP menang anugerah perak dalam Kongres Duta Jauhar 3.0 - Norhidayah, Mohamad (2017)
Kumpulan Duta Jauhar Universiti Malaysia Pahang (UMP) di bawah Persatuan Anak-Anak Johor (ISKANDAR) dengan projek ‘Community Economic Development Programme’ telah merangkul anugerah perak dalam Majlis Anugerah Kongres Duta Jauhar 3.0 baru-baru ini. Majlis dirasmikan oleh Menteri Pendidikan Tinggi, Datuk Seri Idris Jusoh itu diadakan di Universiti Kuala Lumpur MITEC, Pasir Gudang Johor.