Tarian Kustari Borneo raih kemenangan - Norhidayah, Mohamad (2017)
Kumpulan Seni Tari Kustari Borneo yang terdiri daripada pelajar dari Sabah dan Sarawak menang tempat ketiga dengan membawa pulang piala kemenangan, wang tunai RM700 berserta sijil dalam Pertandingan Tarian sempena Malam Bumi Kenyalang IPT 2017 yang berlangsung di Universiti Sains Malaysia (USM).