Lebih 80 syarikat tawar peluang kerjaya dalam Hari Kerjaya UMP - Norhidayah, Mohamad (2017)
Lebih 80 syarikat peluang kerjaya dalam penganjuran Program Temuduga Terbuka SL1M Peringkat Zon Pantai Timur sempena UMP Career Fair 2017 yang berlangsung selama dua hari mulai 29 Mac di Kompleks Sukan UMP Gambang. Berjalan serentak, Program Skim Latihan 1Malaysia (SL1M) ini membantu para graduan untuk meningkatkan tahap kebolehpasaran mereka setelah tamat pengajian serta suatu inisiatif sokongan bagi menghubungkan para graduan UMP dengan bakal majikan.