Kumpulan Nasyid Zafreen menang dalam Festival Belia Islam 2017 - Noor Afiza, Mohd Sani (2017)
Kumpulan Nasyid Baraqah Beggers iaitu Zafreen dari Sekretariat Kebudayaaan & Kesenian Universiti Malaysia Pahang (UMP) memenangi hati juri dan dinobatkan naib johan dengan membawa pulang wang tunai RM700, cenderamata dan sijil dalam Pertandingan Nasyid IPT sempena Festival Belia Islam anjuran Universiti Malaya baru-baru ini. Johan dimenangi oleh Kumpulan Fawwaz dari Universiti Malaya (UM) dan tempat ketiga adalah Humaira dari Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).