Pertandingan bertutur Bahasa Mandarin - Kang, Mei Feng (2017)
Mandarin Language Culture Centre (MLCC) dengan kerjasama Mandarin Language Society (MLS) Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan menganjurkan Mandarin Speaking Contest 2017 bertemakan “Impian Masa Depan” yang berlangsung di Perpustakaan Auditorium UMP. Hadir merasmikan program Penasihat Mandarin Language Society, Kang Mei Feng yang turut dihadiri guru dari SJK(C) Chung Ching, Ng Choy Ying dan guru Bahasa Mandarin dari MLCC, Cheng Ching Yee serta Sun Yun Feng.