Jaringan kerjasama stategik UMP dan OpenLearning tawar kursus MOOC - Norhidayah, Mohamad (2017)

(untitled)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) hari ini memetrai memorandum pesefahaman (MoA) dengan OpenLearning Global (M) Sdn.Bhd bagi menerokai kerjasama dalam meningkatkan jaringan pelantar Openlearning.Com dengan memasarkan Kursus Terbuka Dalam Talian (MOOC) UMP ke persada antarabangsa.