Jom Lepak @Masjid Kg. Marhum Pekan lebarkan hubungan UMP dengan komuniti - Mohamad Hasnur, Abdul Hamid (2017)
Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN) Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus melebarkan sayap ukhwah dalam menjayakan Program Jom Lepak @ Masjid dengan kerjasama Masjid Kg. Marhum Pekan baru-baru ini.