Anugerah kokurikulum & sanjungan UMP iktiraf pencapaian pelajar - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 2 November – Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Majlis Penyampaian Anugerah Kokurikulum dan sanjungan bagi menghargai jasa yang disumbangkan mahasiswa UMP dalam berbagai lapangan yang mengharumkan nama universiti.